top of page

ke 30. tammik.

|

Helsinki

Arviointiosaaminen kuntoon NYT! suunnitteluseminaari

KAARO-verkoston eri osahankkeiden ja muiden arviointiosaamista kehittävien hankkeiden yhteinen kansallinen suunnitteluseminaari.

Kutsut jaetaan osallistuvien
hankkeiden kautta
Arviointiosaaminen kuntoon NYT! suunnitteluseminaari
Arviointiosaaminen kuntoon NYT! suunnitteluseminaari

Paikka & aika

30. tammik. 2019 klo 14.00 – 01. helmik. 2019 klo 10.30

Helsinki, Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kansallinen arviointiosaamisen kehittämisverkosto KAARO järjestää opettajankoulutuksen kehittämishankkeille suunnatun yhteisen Arviointiosaaminen kuntoon NYT! -suunnitteluseminaarin 30.1.-1.2.2019. Arviointiosaamisen kehittäminen suomalaisessa opettajien perus- ja täydennyskoulutuksessa koulutuksessa on KAARO-verkoston keskeinen tavoite. Tämä on tavoitteena myös monessa muussa opettajankoulutuksen kehittämishankkeessa. Arviointiosaaminen kuntoon NYT! -suunnitteluseminaari kokoaa yhteen kaikki KAARO-verkoston osahankkeet ja on kutsunut kutsunut mukaan myös muita arviointiosaamisen kehittämistä tukevia ja arvioinnin kehittämiseen panostavia opettajankoulutuksen kehittämishankkeita. Seminaarissa pääsemme keskustelemaan ja jakamaan ajatuksiamme ja osaamistamme arviointiosaamisen kehittämisestä.

Seminaarin tavoitteet

1. Esittelemme eri hankkeiden tavoitteita ja suunniteltuja toimintamalleja.

– Lisäämme hanketoimijoiden tietoisuutta eri hankkeiden välillä olevista mahdollisista yhteisistä ja toisiaan täydentävistä kehittämistoimenpiteistä.

– Tutustumme muiden hankkeiden ihmisiin, jotta yhteistyö eri hankkeiden välillä on helpompaa toteuttaa.

2. Teemme toiminnan suunnittelua yhteistyössä eri hankkeiden välillä.

– Seminaarissa on aikaa tulevan vuoden toiminnan suunnitteluun omien hankekumppaneiden ja muiden hankkeiden kanssa.

– Seminaarissa on aikaa arviointiosaamista tukevien toimenpiteiden yhteisen ja läpinäkyvän kehittämisen tueksi.

3. Ideoimme yhdessä uutta ja jaamme avoimesti näkökulmia arviointiosaamisen kehittämisen tueksi.

– Seminaarissa on aikaa sekä suunnitellun toiminnan rakentamiselle, että aivan uusien ideoiden ja yhteyksien törmäyttämiselle.

– Seminaarissa järjestetään ideoiva tulevaisuuspaja arviointiosaamisen kehittämiseksi suomalaisessa opettajankoulutuksessa.

Kutsut ja ilmoittautuminen suunnitteluseminaariin

Arviointiosaaminen kuntoon NYT-suunnitteluseminaari toteutetaan kutsuseminaarina. Seminaari on kohdennettu opettajankoulutusta järjestävien yliopistojen arviointiosaamista tukevien hankkeiden työryhmille ja näiden hankkeiden välisen yhteistyön suunnitteluun. KAARO-verkosto ja muut kehittämishankkeet kutsuvat omat edustajansa mukaan s-postitse välitettävän pdf-kutsun avulla.

Suunnitteluseminaarin hinta

Suunnitteluseminaarin kulut ositetaan osallistuvien hankkeiden kesken. Lisätietoja hankkeiden mukaan lähtemisestä ja edullisesta pakettihinnastamme voi tiedustella Marja Tamm, marja.tamm@helsinki.fi. Tällä hetkellä mukaan on tulossa tutkijoita ja opettajankouluttajia 8 yliopistosta.

Aikataulut

  • Hankkeiden toivotaan ilmoittautuvan mukaan mahdollisimman pian: marja.tamm@helsinki.fi. Kutsut osallistujille voitte lähettää heti, kun ne on räätälöity hankkeellenne.
  • 13.12.2018 on viimeinen ilmoittautumispäivämäärä osallistujille.
  • keskiviikkona 30.1. klo 14:00 Suunnitteluseminaari alkaa Helsingissä Viking Gabriellalla (laiva irtoaa satamasta klo 16:30) ja päättyy perjantaina 1.2. klo 10:30 samaan paikkaan.

Lisätietoja: Marja Tamm, projektipäällikkö, KAARO-verkosto / Helsingin yliopiston koulutuksen arviointikeskus HEA, marja.tamm@helsinki.fi, 050-3119 302

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page