top of page

pe 24. toukok.

|

Athena-rakennus, sali 169

Arviointiosaamisen ABC yläkoulun opettajille 14.3. ja 3.4. 2 pvä (3 opintopistettä) (1)

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT Kurssilla avataan arvioinnin käsitteitä ja teorioita monipuolisesti käytännön esimerkkien, tutkimustiedon ja monipuolisten käytännönläheisten harjoitteiden kautta. Koulutuksessa jaetaan ajatuksia ja kehitetään käytänteitä yhdessä kollegoiden ja kouluttajien kanssa.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT
Katso muut tapahtumat.
Arviointiosaamisen ABC yläkoulun opettajille 14.3. ja 3.4. 2 pvä (3 opintopistettä) (1)
Arviointiosaamisen ABC yläkoulun opettajille 14.3. ja 3.4. 2 pvä (3 opintopistettä) (1)

Paikka & aika

24. toukok. 2019 klo 10.00 – 14.00

Athena-rakennus, sali 169, Siltavuorenpenger 3A, 00170 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

KAARO-verkosto järjestää kevään 2019 aikana maksutonta täydennyskoulutusta arviointiosaamisesta yläkoulujen opettajille. Koulutukseen otetaan 40 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus on kaksipäiväinen (14.3. ja 3.4.) ja niiden lisäksi tehdään omaan työhön kytkeytyviä harjoituksia. Koulutus tarjoaa tukea omien arviointikäytänteiden kehittämiselle sekä syventää ja vahvistaa arviointiosaamisen eri osa-alueita. Tervetuloa mukaan kehittämään arviointiosaamista ja -käytänteitä kanssamme!

Arviointiosaamisen ABC -täydennyskoulutus antaa työvälineitä peruskoulun oppimista tukevaan arviointiin. Kurssilla tutustutaan arvioinnin keskeisiin teorioihin ja tutkimustietoon sekä kehitetään omaa arviointia niiden näkökulmasta. Koulutus herättää ajatuksia arvioinnin kehittämiselle keskeisistä näkökulmista ja tukee arvioinnista käytävän keskustelun eteenpäin viemistä omassa työyhteisössä.

Sisällöt

  • arviointi ja palaute perusopetuksessa
  • monipuoliset palaute- ja arviointikäytänteet ja niiden kehittäminen omassa opetuksessa
  • oppimistavoitteiden avaaminen ja sanoittaminen oppilaille ja huoltajille
  • oppijan tavoitteiden asettaminen ja tarkastelu
  • arviointi oppimisprosessin tukena:ajattelutaitojen, oppimistrategioiden ja oppimaan oppimisen taitojen kehittäminen arvioinnin tuella
  • itse- ja vertaisarvioinnin ohjaaminen
  • arviointikulttuurin kehittäminen työyhteisössä

Kouluttajina

Risto Hotulainen

Marja Tamm

Lauri Hellsten

Kaisu Otsamo

Pekka Peura

Lotta Avelin

Kurssin aikana teoria, tutkimus ja käytäntö kohtaavat ja opettajat saavat itselleen erilaisia toimintamalleja arvioinnin monipuoliseen hyödyntämiseen lapsen ohjauksen ja oppimista edistävän vuorovaikutuksen tukena.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

Mikäli olet ilmoittatumisen jälkeen estynyt tulemaan koulutukseen, peruthan sen 12.3.2019 mennessä, jotta voimme ilmoittaa vapautuneesta paikasta varasijalla oleville.

Kurssin laajuus: 3 opintopistettä

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page