top of page

su 01. syysk.

|

University of Oulu

Arviointitori - Kehitä ja jaa arviointiosaamistasi, 5 op

Koulutuksen kohderyhmänä ovat peruskouluopettajat, opetus- ja kasvastusalan yliopisto-opettajat sekä opettajaopiskelijat. Koulutukseen otetaan kymmenen osallistujaa kustakin kohderyhmästä (yhteensä 30 osallistujaa).

Ilmoittautuminen tekstissä olevan linkin kautta.
Tervetuloa mukaan!
Arviointitori - Kehitä ja jaa arviointiosaamistasi, 5 op
Arviointitori - Kehitä ja jaa arviointiosaamistasi, 5 op

Paikka & aika

01. syysk. 2019 klo 13.00 – 15. jouluk. 2019 klo 17.00

University of Oulu, Pentti Kaiteran katu, 90014 Oulu, Finland

Tietoa tapahtumasta

Koulutuksessa perehdytään formatiivisen arvioinnin merkitykseen oppimisen tukemisessa. Lisäksi tarkastellaan sekä arvioidaan erilaisia formatiivisen arvioinnin menetelmiä ja kehitetään niitä monitahoisessa yhteistyössä. Kehitettyjä arvioinnin menetelmiä/työkaluja kokeillaan koulutuksen aikana peruskoulukentällä. Kehitystyön tulokset esitellään 2. joulukuuta järjestettävässä Arviointitori -tapahtumassa, joka tulee olemaan avoin myös muulle opetus- ja kasvatusalan henkilöstölle. Tapahtumasta tiedotetaan lisää lähempänä sen ajankohtaa.

Koulutus sisältää kaksi lähitapaamista sekä osallistumisen Arviointitori -tapahtumaan. Lähitapaamiset sisältävät asiantuntija-alustuksia ja työskentelyä aihepiirin parissa. Lähitapaamisten lisäksi koulutus sisältää ryhmä- ja verkkotyöskentelyä sekä itsenäistä aihepiiriin perehtymistä. Koulutuksessa on tarkoitus muodostaa kolmen hengen ryhmiä, joihin jokaiseen kuuluu opiskelija, kentän opettaja ja yliopisto-opettaja. Ryhmät kehittävät vähintään yhtä arvioinnin työvälinettä sekä jakavat kokemuksia sen toimivuudesta ja käytettävyydestä. Kurssin päätteeksi ryhmät esittelevät kehittämistöitään Arviointitori -tapahtumassa sekä Arviointitori -verkkosivuilla.

Lähitapaamisten ajankohdat ovat seuraavat:

Maanantai 16.9. klo 13-16

Tiistai 15.10. klo 13-16

Maanantai 2.12. klo 12-17 / Arviointitori -tapahtuma klo 13-16

Ilmoittaudu mukaan!

Koulutus on osallistujalle maksuton.

Sitova ilmoittautuminen 11.8. mennessä. Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja:

Anna Nurmivuori

etunimi.sukunimi@oulu.fi

puh. 0294483696

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page