top of page

KAARO-verkoston 2020-2021 koulutuskalenteri on julkaistu

Päivitetty: 29. kesäk. 2020

Kansallinen arviointiosaamisen kehittämisverkosto KAARO järjestää arvioinnin ja arviointiosaamisen kehittämisen tueksi opettajien perus- ja täydennyskoulutuskursseja.

KAARO-verkosto suuntaa kohti kesälaitumia. Palaamme taas arvioinnin kehittämistyön äärelle elokuussa. Toivotamme kaikille rentouttavaa ja aurinkoista kesää. Nautitaan helteisestä säästä ja ladataan akkuja syksyä varten. Syksyllä on tiedossa monia kiinnostavia koulutuksia verkostossamme. Olemme julkaisseet kauden 2020-2021 koulutuskalenterin. Tutustu koulutustarjontaan ja merkitse itsellesi muistiin kurssien ajankohdat Tutustu koulutustarjontaamme tällä.


Järjestämme opetus- ja kulttuuriministeriön tuella Arviointi pedagogisena työvälineenä MOOC-kurssit varhaiskasvatuksen, esiopetuksen perusopetuksen ja lukion opettajille ja opettajaksi opiskeleville. Opetushallituksen tukemassa Kehitetään arviointia yhdessä!- hankkeessa järjestämme täydennyskoulutusta perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden arviointiluvun ja oppiainekohtaisten arviointikriteereiden käyttöönoton tueksi. OPS:n uusi arviointiluku astuu voimaan elokuussa 2020 ja oppiainekohtaiset päättöarvioinnin kriteerit elokuussa 2021. Tutustu kurssiohjelmaamme ja ilmoittaudu mukaan! Koulutukset 2020-2021 -sivulla näet kootusti kurssiemme tavoitteet ja keskeiset sisällöt ja kurssisivulta pääset tarkemmin tutustumaan kurssien suoritustapoihin ja mukaan kurssille ilmoittautumislinkkien kautta. ​​​ Koulutuspaikkakunnat:  Helsinki, Espoo, Turku, Rauma, Vaasa, Tampere, Jyväskylä, Rovaniemi, Oulu, Joensuu, Kuopio, Mikkeli, Sodankylä ja Inari. Katso paikkakunnat tarkemmin elokuun aikana julkaistavasta koulutuskalenteristamme. Tarvittaessa järjestämme koulutukset osin etänä.


Mukavaa kesää koko KAARO-verkoston puolesta toivottaa,


Marja Tamm ja Lotta Avelin

Comments


bottom of page