top of page
computer-2242263_1920_edited.jpg

Arviointi-iltapäivät

 

KAARO-verkoston arviointi-iltapäivät tarjoavat varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen opettajille yhteisöllistä ja rentoa vertaistukea arvioinnin kysymyksiin. Arviointi-iltapäivät antavat sopivan hengähdyshetken työpäivän keskelle yhdessä kollegoiden kanssa. Tilaisuudet järjestetään kerran kuussa klo 1213 ja ne sisältävät asiantuntijapuheenvuoroja ja keskustelua.

Arviointi-iltapäiviin ovat tervetulleita varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen opettajat sekä iltapäivien teemoista kiinnostunut muu henkilöstö.

Voit valita arviointi-iltapäivistä teemojen mukaan itsellesi sopivimmat ajankohdat tai tulla mukaan vaikka kaikkiin. Saat Zoom-linkin myöhemmin sähköpostiisi. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia. 

Vuoden 2024 arviointi-iltapäivien ajankohdat ja teemat:

  • Ke 17.1.2024 Ulkoilu ja lasten fyysinen aktiivisuus, keskustelua alustaa yliopisto-opettaja Anna-Liisa Kyhälä, Helsingin yliopisto

  • Ke 14.2.2024 Representaatiot ja yhdenvertaisuus varhaiskasvatuksessa, keskustelua alustaa projektiasiantuntija Sofia Uhlenius, Helsingin ja Turun yliopistot

  • Ke 13.3.2024 Leikillisyys, keskustelua alustaa apulaisprofessori Signe Siklander, Oulun yliopisto

  • BONUSILTAPÄIVÄ: 20.3.2024 klo 12-13 Representaatiot ja yhdenvertaisuus varhaiskasvatuksessa, keskustelua alustaa projektiasiantuntija Sofia Uhlenius, Helsingin ja Turun yliopistot (Uusinta)

  • Ke 10.4.2024 Ilmaisun monet muodot, keskustelua alustaa professori emerita Inkeri Ruokonen, Turun yliopisto

  • Ke 15.5.2024 Tiedekasvatus ja ihmettely, keskustelua alustaa yliopistonlehtori Jenni Vartiainen, Helsingin yliopisto

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Tervetuloa mukaan! Nähdään Zoomissa!

 

Lisätietoja: Sofia Uhlenius, sofia.m.uhlenius@utu.fi

bottom of page