KAARO-verkosto

 

KAARO-verkosto kokoaa yhteen eri yliopistoissa kansallisesti ja kansainvälisesti hankittua tutkimustietoa arviointiosaamisesta ja sen kehittämisestä. KAARO-verkosto pyrkii selkeyttämään arviointiosaamisen tavoitteita ja sisältöjä opettajien perus- ja täydennyskoulutuksessa.

 

KAARO järjestää kursseja (lähiopetuksena ja MOOCeina), seminaareja ja vertaisoppimisen pajoja. KAARO on mukana kehittämässä kursseja opettajaopiskelijoille osana pedagogisia opintoja (esi-, varhais- ja perusopetus sekä lukiokoulutus). 

Toimintamme osallistaa mukaan opettajankouluttajat, opettajat ja tutkijat ja vaikuttaa siten laajasti arviointikulttuurin kehittämiseen Suomessa.

KAARO-verkostossa ovat mukana Helsingin yliopisto (hankkeen johto ja koordinointi), Aalto-yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Lapin yliopisto, Oulun yliopisto ja Åbo Akademi. Lisäksi teemme aktiivista yhteistyötä muiden hankkeiden, verkostoiden ja yliopistojen kanssa kansallisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

KAARO-verkostolla on johtoryhmä ja ohjausryhmä sekä paikalliset työryhmät.

KAARO-verkoston rakenne

Ota yhteyttä  

 

Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä KAARO-verkoston tai paikallisten työryhmien kanssa? Ota meihin yhteyttä ja tule mukaan kehittämään arviointiosaamista kanssamme.

Yhteydenotot: Marja Tamm, KAARO-verkoston projektipäällikkö, marja.tamm@helsinki.fi.