top of page

KAARO-verkosto

 

KAARO-verkosto kokoaa yhteen eri yliopistoissa kansallisesti ja kansainvälisesti hankittua tutkimustietoa arviointiosaamisesta ja sen kehittämisestä. KAARO-verkosto pyrkii selkeyttämään arviointiosaamisen tavoitteita ja sisältöjä opettajien perus- ja täydennyskoulutuksessa.

 

KAARO järjestää kursseja (lähiopetuksena ja MOOCeina), seminaareja ja vertaisoppimisen pajoja. KAARO on mukana kehittämässä kursseja opettajaopiskelijoille osana pedagogisia opintoja (varhaiskavatus ja esiopetus,  perusopetus sekä lukiokoulutus). 

Toimintamme osallistaa mukaan opettajankouluttajat, opettajat ja tutkijat ja vaikuttaa siten laajasti arviointikulttuurin kehittämiseen Suomessa.

KAARO-verkostossa ovat mukana Helsingin yliopisto (hankkeen johto ja koordinointi), Aalto-yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Lapin yliopisto, Oulun yliopisto ja Åbo Akademi. Lisäksi teemme aktiivista yhteistyötä muiden hankkeiden, verkostoiden ja yliopistojen kanssa kansallisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

KAARO-verkostolla on johtoryhmä ja ohjausryhmä sekä paikalliset työryhmät.

KAARO-verkoston rakenne

Ota yhteyttä  

 

Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä KAARO-verkoston tai paikallisten työryhmien kanssa? Ota meihin yhteyttä ja tule mukaan kehittämään arviointiosaamista kanssamme. Löydät paikalliset yhteystiedot yllä olevien linkkien takaa.

Yhteydenotot: Marja Tamm, KAARO-verkoston projektipäällikkö, marja.tamm@helsinki.fi,

KAARO-verkoston palveluosoite: kaaro-info@helsinki.fi

bottom of page