top of page

Kurssit

 

KAARO-verkosto järjestää opettajille maksuttomia ja yliopistotasoisia tutkimukseen pohjautuvia arviointiosaamisen täydennyskoulutuksia verkkokursseina. Kursseillemme ovat lämpimästi tervetulleet opettajien lisäksi myös opettajaksi opiskelevat, rehtorit sekä kasvatus- ja opetusalan asiantuntijat. Kurssit voidaan sisällyttää myös omiin korkeakouluopintoihin.

 

Yksittäiset kurssit ovat 5 opintopisteen laajuisia. KAARO-verkoston kurssitarjonnasta löydät jatkossa omat 15 opintopisteen Arviointi ja oppiminen -opintokokonaisuudet varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen sekä perusopetuksen ja lukiokoulutuksen oppimispoluille.

Syksyn 2023 MOOC-kurssit ovat auki syyskuusta joulukuuhun. Kurssit sopivat hyvin kiireisenkin arjen keskellä tehtäviksi, sillä niitä voi suorittaa omaan tahtiin DigiCampuksen MOOC-oppimisympäristössä.

Kurssin suorituksesta saat KAARO-verkostoon kuuluvan yliopiston myöntämän opintosuorituksen. Kurssin suoritettuasi saat linkin opintosuoritushakemuslomakkeelle. Suoritusten kirjaamisen jälkeen suoritusmerkinnät siirtyvät pienellä viiveellä Opintohallituksen ylläpitämään Oma Opintopolkuun. Jos olet yliopiston tutkinto-opiskelija, niin kurssi voidaan kirjata tai hyväksilukea osaksi opintojasi. Selvitäthän hyväksilukukäytänteet etukäteen yliopistostasi. Tutkinto-opiskelijoiden suoritustiedot välitetään suoraan KAARO-verkoston yliopistoihin kirjattavaksi. 

KAARO-verkoston arviointiosaamisen kurssitarjonta

Varhaiskasvatus ja esiopetus: Arviointi ja oppiminen 15 op

 

Perusopetus: Arviointi ja oppiminen 15 op

Lukiokoulutus: Arviointi ja oppiminen 15 op

Tervetuloa vahvistamaan arviointiosaamistasi KAARO-verkoston verkkokursseille!

bottom of page