Kurssit

 

KAARO-verkosto järjestää opettajille maksuttomia ja yliopistotasoisia tutkimukseen pohjautuvia arviointiosaamisen täydennyskoulutuksia verkkokursseina. Kursseillemme ovat lämpimästi tervetulleet opettajien lisäksi myös opettajaksi opiskelevat, rehtorit sekä kasvatus- ja opetusalan asiantuntijat. Kurssit voidaan sisällyttää myös omiin korkeakouluopintoihin.

 

Yksittäiset kurssit ovat 5 opintopisteen laajuisia. KAARO-verkoston kurssitarjonnasta löydät jatkossa omat 15 opintopisteen opintokokonaisuudet varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen sekä perusopetuksen ja lukiokoulutuksen oppimispoluille.

 

Syksyn 2022 kurssitarjonnassa ovat Arviointi pedagogisena työvälineenä varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa 5 op sekä Kehitetään arviointia yhdessä!  – arviointitiimit arvioinnin kehittämisen tukena (perusopetuksessa) 5 op -kurssit. 

Syksyn kursseille voi ilmoittautua joustavasti syksyn 2022 aikana. Kurssit avautuvat 15.9. Ilmoittautumiset sulkeutuvat 30.11.2022 ja kurssien tehtäviä voi palauttaa 31.12.2022 saakka. Kurssit sopivat siis hyvin kiireisenkin arjen keskellä tehtäviksi, sillä niitä voi suorittaa omaan tahtiin MOOC-oppimisympäristössä DigiCampuksella

Kurssin suorituksesta saat KAARO-verkostoon kuuluvan yliopiston myöntämän opintosuorituksen. Kurssin suoritettuasi saat linkin opintosuoritushakemuslomakkeelle. Suoritusten kirjaamisen jälkeen suoritusmerkinnät siirtyvät pienellä viiveellä Opintohallituksen ylläpitämään Oma Opintopolkuun. Jos olet yliopiston tutkinto-opiskelija, niin kurssi kirjataan osaksi opintojasi tai hyväksiluetaan. Tutkinto-opiskelijoiden suoritustiedot välitetään suoraan KAARO-verkoston yliopistoihin kirjattavaksi. 

KAARO-verkoston arviointiosaamisen kurssitarjonta

Varhaiskasvatus ja esiopetus: Arviointi ja oppiminen 15 op

 

Perusopetus: Arviointi ja oppiminen 15 op

Lukiokoulutus: Arviointi ja oppiminen 15 op

Tervetuloa vahvistamaan arviointiosaamistasi KAARO-verkoston verkkokursseille!