Kurssit

 

KAARO-verkosto järjestää opettajille maksuttomia ja yliopistotasoisia tutkimukseen pohjautuvia arviointiosaamisen täydennyskoulutuksia verkkokursseina.

 

Yksittäiset kurssit ovat 5 opintopisteen laajuisia. KAARO-verkoston kurssitarjonnasta löydät jatkossa omat 15 opintopisteen opintokokonaisuudet varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen sekä perusopetuksen ja lukioiden opettajille.

 

Kursseillemme ovat lämpimästi tervetulleet opettajien lisäksi myös opettajaksi opiskelevat sekä kasvatus- ja opetusalan asiantuntijat. Kurssit voidaan sisällyttää myös omiin korkeakouluopintoihin.

Syksyn 2022 kurssitarjonnassa ovat Arviointi pedagogisena työvälineenä varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa 5 op sekä Kehitetään arviointia yhdessä!  – arviointitiimit arvioinnin kehittämisen tukena perusopetuksessa 5 op -kurssit. 

Syksyn kursseille voi ilmoittautua joustavasti syksyn 2022 aikana. Ilmoittautumiset sulkeutuvat 30.11.2022 ja kurssien tehtäviä voi palauttaa 31.12.2022 saakka. Kurssit sopivat siis hyvin kiireisenkin arjen keskellä tehtäviksi, sillä niitä voi suorittaa omaan tahtiin MOOC-oppimisympäristössä DigiCampuksella

Kurssin suorituksesta saat KAARO-verkostoon kuuluvan yliopiston myöntämän opintosuorituksen. Kurssin suoritettuasi saat linkin opintosuoritushakemuslomakkeelle. Suoritusten kirjaamisen jälkeen suoritusmerkinnät siirtyvät pienellä viiveellä Opintopolkuun. Jos olet yliopiston tutkinto-opiskelija, niin kurssi kirjataan osaksi opintojasi tai hyväksiluetaan. Tutkinto-opiskelijoiden suoritustiedot välitetään suoraan KAARO-verkoston yliopistoihin kirjattavaksi. 

Tervetuloa vahvistamaan arviointiosaamistasi KAARO-verkoston verkkokursseille!

KAARO-verkoston arviointiosaamisen kurssitarjonta

Varhaiskasvatus ja esiopetus

 

Arviointi ja osaaminen (15 op)

 

Perusopetus

Arviointi ja osaaminen (15 op)

Lukiokoulutus

Arviointi ja osaaminen (15 op)