KAARO Oulu
Tietokone.png
KAARO Oulu

KAARO Oulun työryhmä koostuu Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnan henkilökunnasta. Hankkeen myötä pyritään vahvempaan vuorovaikutukseen perus- ja täydennyskoulutuksen välillä. Työryhmän tavoitteena on tarkastella arviointia monipuolisesti ja edistää arviointikäytänteiden kehittämistä niin opettajankoulutuksessa, kuin peruskoulukentälläkin. Monitahoista yhteistyötä edistetään järjestämällä yhteisiä koulutuksia opettajankouluttajille, kentän opettajille ja opiskelijoille. Lisäksi KAARO Oulu osallistuu KAARO-verkoston yhteisten seminaarien, arviointi-iltapäivien ja muiden koulutusten järjestämiseen sekä verkkomateriaalien tuottamiseen. 

Lisää tietoa KAARO Oulun koulutuksista löydät täältä. Vuoden 2021 aikana tarjolla myös paikallisille kouluille räätälöityjä maksuttomia 1-2 tunnin koulutuspaketteja, tiedustelut: susanna.kaitera@oulu.fi. 

KAARO Oulu kehittää arviointiosaamista ja luo yhteistyötä kasvatusalan eri tahojen välille. Arviointiosaamista kehitetään ja jaetaan koulutuksissa ja tapahtumissa sekä valtakunnallisesti verkossa Arviointitori -teeman alla. 

Kynä.png

ARVIOINTITORI

Kehitä ja jaa arviointiosaamistasi

5 op

Koulutuksessa perehdyttiin formatiivisen

arvioinnin merkitykseen oppimisen tukemisessa. Lisäksi tarkasteltiin sekä arvioitiin erilaisia formatiivisen arvioinnin menetelmiä ja kehitettiin niitä monitahoisessa yhteistyössä.

arviointitori.png
  • Facebook
OTA YHTEYTTÄ
SariHarmoinen_mv.png

Sari Harmoinen

johtaja, KAARO Oulu

yliopistonlehtori, koulutusdekaani, kasvatustieteiden tiedekunta, Oulun yliopisto, dosentti, Turun yliopisto

sari.harmoinen(ät)oulu.fi

Wilén_Ella_henkilökuva (2).jpg

Ella Wilén

tutkimusapulainen, KAARO Oulu, kasvatustieteiden tiedekunta, Oulun yliopisto

ella.wilen(ät)oulu.fi

Kuva_Veera Melander.png

Veera Melander

projektisuunnittelija, KAARO Oulu, kasvatustieteiden tiedekunta, Oulun yliopisto

veera-maria.melander(ät)oulu.fi