top of page

ti 22. lokak.

|

Tiedekulma

Helsingin yliopiston Koulutuksen arviointikeskus Tiedekulmassa, KAARO-verkosto kertoo toiminnastaan

Miten koulutuksen arviointi ja tutkimus voi tukea koulutuksen kehittämistä Suomessa? Millaista on oppimista ja koulun kehittämistä tukeva kuntien ja yliopiston arviointi- ja tutkimusyhteistyö? Tervetuloa tutustumaan Helsingin yliopiston Koulutuksen arviointikeskus HEAn toimintaan!

Katso kaikki tapahtumat
Tapahtumiin
Helsingin yliopiston Koulutuksen arviointikeskus Tiedekulmassa, KAARO-verkosto kertoo toiminnastaan
Helsingin yliopiston Koulutuksen arviointikeskus Tiedekulmassa, KAARO-verkosto kertoo toiminnastaan

Paikka & aika

22. lokak. 2019 klo 13.00 – 15.00

Tiedekulma, Yliopistonkatu 4, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

HEA on kansallisesti ja kansainvälisesti arvostettu koulutuksen arvioinnin ja tutkimuksen keskus Helsingin yliopistossa. Teemme tutkimusperustaista arviointia oppimisen, opetuksen, koulun ja koko koulutusjärjestelmän kehittämiseksi.

Iltapäivän aikana esitellään HEAn toteuttamia ja käynnissä olevia monimuotoisia arviointi- ja tutkimushankkeita sekä keskustellaan koulutuksen arvioinnin ja tutkimuksen vaikuttavuudesta koulun ja koulutuksen kehittämisessä.

Tervetuloa Tiedekulmaan klo 13–15 !

TILAISUUDEN OHJELMA

12.30 Kahvitarjoilu 13.00 Tilaisuuden avaus: Professori Risto Hotulainen 13.10 Arviointi- ja tutkimushankkeiden keskeisiä tuloksia, suosituksia ja hankekuulumisia: oppimaan oppiminen ja laaja-alainen osaaminen, oppimispolut, oppimisen tuki, kasvatus- ja koulutusalan johtaminen, arviointiosaaminen, digitaalinen arviointi 14.20 Paneelikeskustelu: Koulutuksen arviointi kehittämisen tukena - Näkökulmia arviointien erilaisiin lähtökohtiin ja hyödyntämiseen kouluissa, kunnissa ja valtakunnallisesti 15.00 Tilaisuus päättyy

Mitä? Koulutuksen arvioinnin ja tutkimuksen HEA-iltapäivä Missä? Tiedekulma, Yliopistonkatu 4, 00100 Helsinki Milloin? 22.10.2019 13.00–15.00

Ilmoittaudu mukaan!

Kahvitarjoilu ennen tilaisuuden alkua kaikille tapahtumaan 10.10. mennessä ilmoittautuneille.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page